Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Dobrodošli na sajt mojekockice.com. Mojekockice.com vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svoje internet prodavnice koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge mojekockice.com. Korišćenjem bilo kog dela internet prodavnice, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ove internet prodavnice isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Opšte odredbe

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela internet prodavnice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Pravo na naručivanje proizvoda sa sajta mojekockice .com imaju sva fizička i pravna lica koja se nalaze na teritotiji Srbije.
Dostavu plaća kupac ukoliko je ukupan iznos narudžbe manji od 6.000 dinara.
Dostavu plaća prodavac ukoliko je ukupan iznos narudžbe veći od 6.000 dinara.  
Kupac se obavezuje da će preuzeti pošiljku i platiti kuriru iznos koji je neophodan za preuzimanje pošiljke a koji je jasno iskazan na sajtu mojekockice.com prilikom naručivanja.

Materijal koji prosleđuje korisnik (komentari i drugi sadržaji)

Lični podaci koje prosledite sajtu mojekockice.com u svrhu dobijanja proizvoda ili usluga biće tretirane u skladu sa našim dokumentom o privatnosti na mreži. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo kojih nezakonitih, pretećih, uvredljivih, klevetničkih, opscenih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom.

mojekockice.com na ovoj lokaciji ne želi od vas da prima poverljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete na ovu lokaciju neće se smatrati poverljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati. Mojekockice.com nema nikakve obaveze prema ovim saopštenjima.

Politika privatnosti

Sve informacije i podaci o kupcima se čuvaju u najvećoj tajnosti i ni u kom slučaju neće biti obelodanjeni trećim licima. 

Email adrese
Email adresu koju unesete tokom narudžbe proizvoda ćemo koristiti priliko potvrde narudžbe, za dalju komunikaciju sa korisnikom sajta i kao metodu za slanje promotivnih akcija, nagradnih igara i obaveštenja. U bilo kom trenutku možete da odjavite Vašu email adresu sa email liste kako bi obustavili primanje informacija o promotivnim akcijama, nagradnim igrama, popustima i dalja obaveštenja.

Veze ka drugim Web lokacijama

Veze na ovoj lokaciji ka lokacijama samostalnih proizvođača su obezbeđene isključivo da bi vam olakšale rad. Ako budete koristili ove veze, napustićete ovu lokaciju. mojekockice.com nije pregledao sve ove lokacije samostalnih proizvođača i ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koju od ovih lokacija ili njihov sadržaj. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem. Ako odlučite da pristupite nekoj od Web lokacija samostalnih proizvođača koje su povezane sa ovom lokacijom, to radite isključivo na sopstveni rizik.